top of page

Vilkår og betingelser

Transportinformasjon

Vi kommer tilbake til deg innen en uke etter bestilling med endelig leveringsdato. Estimert leveringsdato er 2-5 uker fra bestillingen din ble sendt, avhengig av tilgjengeligheten på produktene i bestillingen din.

Vår transportpartner på innenlandsleveringer er Postnord.

 

Transportpriser

Transporttaksten for de fleste bestillinger er en rask takst på kr 450,- Vi har til unntak:
1. smågods som vil ha en lavere takst på kr 250,- og
2. Store ordrer som må sendes på pall og krever spesialbehandling under transport som vil ha en takst på kr 1500,-

Ta kontakt med oss ​​​​på post@byggje.com hvis du har spørsmål.


Bestilling og kontraktsprosess


Når vi mottar bestillingen din, vil en ordrebekreftelse automatisk bli sendt til din registrerte e-post. Vennligst sjekk at den er i samsvar med bestillingen: Produktene du har bestilt og kostnadene deres.

Bestillingen er bindende når den er registrert i vår nettbutikk og betaling er foretatt eller utstedt faktura. Vi er bundet av bestillingen din dersom den ikke avviker fra det vi tilbyr i vår nettbutikk, markedsføring eller annet.

Du har fortsatt rett til å angre på kjøpet i henhold til norsk lov; Angrerettloven , Det gir deg rett til å angre på kjøpet ditt hos oss innen 14 dager etter mottak av varen. Du må imidlertid betale returportoen ved å legge ved returskjemaet som er vedlagt e-postbekreftelsen. Les mer om det her .

Informasjon gitt i nettbutikken


Vi bestreber oss på å alltid gi våre kunder korrekt og oppdatert informasjon om alle våre produkter. Vi forbeholder oss imidlertid retten til at det kan oppstå trykkfeil, og at vi på grunn av dette ikke er i stand til å levere i henhold til informasjonen gitt i vår nettbutikk, markedsføring eller på annen måte. Husk at produktene våre i stor grad er laget av naturlige materialer og variasjoner i mønsterfarge og utførelse vil forekomme. Dette gir ikke krav eller angrerett på kjøp. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av din bestilling, dersom det kjøpte produktene tas ut av produksjon eller endres med tanke på ytelse eller kvalitet.

Nyhetsbrev


Når du bestiller produkter via vår nettside vil du automatisk bli registrert for vårt månedlige nyhetsbrev. Hvis du ønsker å bli fjernet fra denne listen, send oss ​​​​en e-post til post@byggje.com, merk e-posten din med "avmeld nyhetsbrev". Du kan også enkelt melde deg av ved å følge lenken nederst i nyhetsbrevet.

Tvister og gjeldende lov


Tvister om vilkårene og tilhørende regelverk, og tvister om hvor tvisten og hvor følgende juridiske forhold faller inn under de alminnelige domstoler, med vår nærmeste jurisdiksjon.

Alle rettsspørsmål som oppstår vil bli bedømt etter norsk lov, med mindre annet er skriftlig avtalt mellom partene.

Alt innhold på nettstedet vårt er beskyttet av elskere om opphavsrett, markedsføring og varemerke. Dette betyr at varemerker, produktnavn, informasjon om produkter, inkludert, men ikke begrenset til; produktinformasjon og anmeldelser, vekt, bilder eller andre bilder, grafikk, design og layout og annet innhold på denne nettsiden kan under ingen omstendigheter lastes ned, kopieres eller brukes på noen annen måte med mindre dette er uttrykkelig tillatt av gjeldende lov eller etter skriftlig samtykke fra oss.

bottom of page